Vragen? +31853031002

Gratis verzending boven de €60!  |  Niet goed, geld terug!

Volg ons op YouTube!

Snelle links

Contact

Bellen?
Mailen?

Social

Referenties

Referenties

Onze klanten aan het woord

Wij gebruiken de geleiders nu een jaar en zijn erg tevreden. Ik zag de pallet geleiders bij een collega van ons en heb ze toen direct besteld. De pallet geleiders zijn snel te monteren en de levering was ook zeer vlot. Al met al een goeie oplossing voor het voorkomen van beschadigde vracht en een aanrader voor iedere transporteur!

5/5
Peter Koomen
Transportbedrijf Peter Koomen

We hebben trailer overgenomen waar de pallet geleiders al in zaten en sindsdien zijn we verkocht. De pallet geleiders bewijzen hun en je merkt het direct als je met pallets in- en uitrijdt. Zeker met lichte spullen blijf je snel haken en nu schuif je probleemloos langs. We zijn al vier jaar bekend met de pallet geleiders en gebruiken geleiders zelf nu twee jaar. Zijn hun geld dubbel dwars waard! Voorkomt schade en levert gebruiksgemak voor de chauffeurs.

5/5
Willem Keesom
Willem Keesom Transport

De trailer waar ik op rij heeft de pallet geleiders nu vier jaar. Ik heb ze zelf geïnstalleerd, zijn makkelijk te monteren met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Het werkt perfect, de schade aan de vracht is nu nagenoeg nihil en dat was voorheen wel anders. Je merkt dat het Hoogwaardig materiaal is, we hebben ze zoals gezegd nu vier jaar in deze trailer zitten en heb er nog geen één hoeven te vervangen.h

5/5
Jelle Beekman
MG Dienstverlening & Transport
mg-transport-truck